News RSS

News, OppoSuits -

We hebben verkering met OppoSuits! Het Nederlandse bedrijf van Jelle, Jasper en Guus maakt de mooiste sjieke pakken met briljante humor en met zulke bazen willen wij graag samenwerken. We hebben vanaf nu het volledige assortiment in alle kleuren en maten voor je klaar liggen. Dus als je bijvoorbeeld met jaarclub, vrijgezellenfeest, bruiloft, bedrijfsuitje of vrijdagmiddagborrel goed voor de dag wilt komen -al dan niet allemaal in hetzelfde pak- moet je die spullen even mooi bestellen.

Read more

News -

Ach wat is het toch een verschrikkelijk weer buiten. De eerste natte sneeuwvlokjes zijn alweer gevallen en de winterdekbedden zijn uit de kast getrokken. Wij snappen dat je niet in je regenbroek gaat shoppen, dat kan echt niet. En dat hoeft vanaf nu ook niet meer want alles wat je nodig hebt om de wintermaanden super goed door te komen wordt vanaf nu gratis binnen Nederland bezorgd door PostNL. retro skipakken worden nu gratis verzonden[/caption]

Read more

News, onesie, ski, snowboard, winterkleding -

Het is weer gelukt: we hebben een splinter nieuwe retro winter collectie!!!! Er zijn hele mooie en speciale skipakken en jassen voor de koude maanden te vinden. Dus ga alvast lekker opzoek en wees er snel bij, want van alles is er maar één stuks. Als je vragen hebt kun je altijd even mailen naar info@vettepakken.nl of stuur een bericht op Facebook.

Read more